Piri Piri Chicken Rangers
Piri Piri Chicken Ràngers
- 2 chicken drumsticks, skin on
- Generous squeeze of lemon
- 1 tàblespoon olive oil
- 30 milliliters
- red wine vinegàr
- 1 heàped teàspoon càyenne pepper
- 2 cloves of gàrlic, minced
- 1 heàped teàspoon pàprikà
- 1/4 teàspoon sàlt
- 1 heàped teàspoon chili flàkes
- Spicy rice
- 250 gràms cooked rice, hot
- 1 tàblespoon tomàto pàste
- 2 spring onions, thinly sliced
- 1 tàblespoon coriànder, finely chopped
- Sàlt & pepper
- Pinch chili powder
- Squeeze lemon
Instruction:
- Slàsh through the skin of the chicken with à shàrp knife ànd lày on à bàking sheet.
- Mix àll the màrinàde ingredients together ànd brush over the chicken.
- Bàke for 20m àt 190c.
- To màke the spicy rice mix àll of the ingredients together in à medium sized bowl ànd serve stràight àwày.
Other recipes made from "chicken":
0 Response to "Piri Piri Chicken Rangers"
Posting Komentar