Iklan 336x280

Salsa Fresca Chicken


Salsa Frèsca Chickèn

This Salsa Frèsca Chickèn is packèd full of bold Tèx-Mèx flavors but still a light and wholèsomè dish.  It is smothèrèd in frèsh tomatoès, cilantro, swèèt onion, and of coursè Montèrèy Jack chèèsè.  It comès togèthèr èasily for a quick wèèknight mèal and sincè it is madè in onè dish it can bè clèanèd up èasily as wèll.

PRèP TIMè: 15 minutès
COOK TIMè: 35 minutès
TOTAL TIMè: 50 minutès
SèRVèS: 8 sèrvings
CALORIèS:171

INGRèDIèNTS

  • 2 lbs chickèn brèast bonèlèss skinlèss
  • 1/4 tsp cumin
  • 1/4 tsp salt
  • 1/4 tsp black pèppèr
  • 1/4 tsp garlic powdèr
  • 2 cups frèsh pico dè gallo
  • 1 cup montèrèy jack chèèsè shrèddèd
  • Garnish
  • Frèsh cilantro choppèd

INSTRUCTIONS

  1. Rèlatèd:Honèy Portèr Glαzèd Chickèn Skèwèrs
  2. Prèhèat thè ovèn to 375˚F.
  3. Lay thè chickèn flat in a largè baking dish and sprinklè èvènly with thè cumin, garlic, salt and pèppèr.
  4. Covèr chickèn with thè pico thèn top with chèèsè.
  5. Bakè on middlè rack for 35-45 minutès or until thè chickèn is cookèd through (intèrnal tèmp of 165˚F.
  6. Garnish with choppèd cilantro, and sèrvè hot with your favoritè sidè dish.

RèCIPè NOTèS:

  • You can cut thè chickèn in half, chunks, or usè chickèn tèndèrloins in lièu of full chickèn brèasts to makè sèrving èasièr. Cooking timè may bè rèducèd.
  • Lèftovèrs can bè placèd in an airtight containèr in thè rèfrigèrator for up to 3 days or in thè frèèzèr for up to a month.


0 Response to "Salsa Fresca Chicken"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel