Salsa Fresca Chicken
Salsa Frèsca Chickèn
PRèP TIMè: 15 minutès
COOK TIMè: 35 minutès
TOTAL TIMè: 50 minutès
SèRVèS: 8 sèrvings
CALORIèS:171
INGRèDIèNTS
- 2 lbs chickèn brèast bonèlèss skinlèss
- 1/4 tsp cumin
- 1/4 tsp salt
- 1/4 tsp black pèppèr
- 1/4 tsp garlic powdèr
- 2 cups frèsh pico dè gallo
- 1 cup montèrèy jack chèèsè shrèddèd
- Garnish
- Frèsh cilantro choppèd
INSTRUCTIONS
- Rèlatèd:Honèy Portèr Glαzèd Chickèn Skèwèrs
- Prèhèat thè ovèn to 375˚F.
- Lay thè chickèn flat in a largè baking dish and sprinklè èvènly with thè cumin, garlic, salt and pèppèr.
- Covèr chickèn with thè pico thèn top with chèèsè.
- Bakè on middlè rack for 35-45 minutès or until thè chickèn is cookèd through (intèrnal tèmp of 165˚F.
- Garnish with choppèd cilantro, and sèrvè hot with your favoritè sidè dish.
RèCIPè NOTèS:
- You can cut thè chickèn in half, chunks, or usè chickèn tèndèrloins in lièu of full chickèn brèasts to makè sèrving èasièr. Cooking timè may bè rèducèd.
- Lèftovèrs can bè placèd in an airtight containèr in thè rèfrigèrator for up to 3 days or in thè frèèzèr for up to a month.
0 Response to "Salsa Fresca Chicken"
Posting Komentar