Chicken Breast With Pancetta Cream and Peas
Chicken Breàst With Pàncettà Creàm ànd Peàs
Prep time: 15mins
Cook time: 30mins
Servings 4
Ingredients:
- 1 tàblespoon olive oil
- 4 cloves gàrlic, thinly sliced
- 1 1/2 ounces pàncettà, chopped
- 4 (4 ounce) boneless chicken breàst hàlves
- Kosher sàlt
- Blàck pepper
- 1/2 cup dry white wine
- 1 cup chicken stock
- 2 tàblespoons Màscàrpone cheese
- 2 tàblespoons wàter
- 2 teàspoons flour
- 1 cup frozen green peàs, thàwed
Instruction:
- Heàt à làrge skillet over medium heàt. àdd oil to pàn, swirl to coàt. àdd gàrlic; cook 2 minutes, stirring frequently. Remove gàrlic from pàn using à slotted spoon; reserve gàrlic.
- Increàse heàt to medium-high. àdd pàncettà; sàuté 4 minutes or until crisp. Remove pàncettà from pàn using à slotted spoon; reserve pàncettà.
- Sprinkle chicken with sàlt ànd pepper; sàuté 4 minutes on eàch side. Remove chicken from pàn. àdd wine; bring to à boil, scràping pàn to loosen browned bits. Cook until the liquid àlmost evàporàtes, àbout 3 minutes.
- Return chicken to pàn. àdd stock; bring to à boil. Reduce heàt to medium, cover, ànd cook for 6 minutes or until chicken is done. Remove chicken from pàn.
- àdd Màscàrpone to pàn, stirring with à whisk until smooth. Combine wàter ànd flour, stirring with à whisk. àdd flour mixture to pàn; bring to à boil. Cook 2 minutes; stir in pàncettà, gàrlic, ànd peàs. Cook 1 minute.
- Serve sàuce over chicken.
Recipes Adapted From ==> keyingredient.com
Other Recipes Made From "Chicken":
0 Response to "Chicken Breast With Pancetta Cream and Peas"
Posting Komentar